Dutch Blog

     

Blog
Effectieve communicatie resulteert in succesVeel organisaties bezuinigingen op hun communicatie-uitgaven. Ook in tijden van bezuiniging. Maar, Is het wel verstandig om de communicatie zo makkelijk opzij te schuiven? Waarom is effectieve communicatie eigenlijk van belang voor organisaties?


Er ontstaan steeds meer organisaties en steeds meer producten. Hierdoor verschuift de macht naar de consument. De consument heeft het voor het uitkiezen. Maar waar kiest de consument voor? De goedkoopste aanbieder of de aanbieder waar hij zich vertrouwd bij voelt of diegene die binding creert met zijn of haar doelgroep?


Elke consument is uniek en dat wordt steeds belangrijker. Als bedrijf zijnde is het van belang om een beleving te creeren. Wij willen samen het gedrag beinvloeden en dat kan door de inzet van marketing & communicatie. Binding door middel van content.


Bij Blue Branding Agency kunnen we samen kijken hoe we communicatie effectief kunnen inzetten. De uitvoering die in samenhang is met de strategie. Blue Branding‘Blue’ staat in de merkenpsychologie voor de meest universele en geliefde kleur. Daarnaast is het de meest veilige kleur om te kiezen als ondernemer. Bovendien staat blauw symbool voor consistentie en vertrouwen. Ook staat deze kleur voor harmonie en rust en creëert verbinding met de klant. Het is niet voor niets dat bedrijven zoals KLM, Albert Heijn, Facebook, Bol.com, Coolblue, Twitter, Blue Band en tal van andere bedrijven kiezen voor deze kleur in hun logo en huisstijl.
”Het bouwen aan sterke merken en het verbinden van een organisatie aan de doelgroep, dat is waar wij goed in zijn.”


 ‘Branding’ staat voor strategie, het bedenken van het concept.

Dit wordt ook wel het positioneren van een merk in de markt genoemd. Blue Branding Agency is een marketing en communicatiebureau dat van A tot Z de klant kan helpen.

Wij voorzien de klant van alle gemakken op het gebied van communicatie.